dimarts, 17 de març del 2009

Sessions de la setmana passada

En les anteriors sessions, vam estar treballant amb les eines que et proporciona el Google, per facilitar el treball en línia, i com indexar amb el word.

Del Google, vam estra veient com podem afegir pàgines als preferits de Google, de manera que treballem a l'ordinador que treballem, podem tenir els nostres preferits a mà.

També vam veure com crear documents amb el Google docs. Podem crear, guardar, modificar i fins i tot compartir els nostres documents, de manera que el treball es pot fer completament en línia a través d'aquest software.

Finalment, vam treballar com crear un índex amb el Word. De la manera que ens ho van ensenyar, guanyem temps a l'hora de maquetar un treball, ja que de la manera més habitual (fent intros per passar la següent pàgina, i creant l'índex i la portada en altres documents) perdíem molt de temps.

La setmana passada, també vam repartir els treballs que ens tocarà fer a cada grup. El nostre grup està format per la Jèssica, la Emi, la Mariona Llistar, la Audrey i jo. El tema que ens toca treballar és el num. 6, que es titula: L'audiovisual, només per a entretenir? .
Si algú creu que ens pot fer qualsevol aportació sobre el tema, o troba algun video interessant per la web, ens ho pot dir, per poder completar millor el treball.

Apa, bona setmana a totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada